medisch rekenen oefenbladen

Download de GRATIS oefenbladen!

    Voor o.a. de Machtsverheffen, verdunningen, decimaliseren-vereenvoudigen, zuurstof, infuus berekenen, eenheden omrekenen en nog veel meer onderwerpen met bij bijbehorende opdrachten. 


    • Ontdek wat voor vragen er in de toets voorkomen!
    • Vergroot je kans op slagen!
    • Ga met zelfvertrouwen je rekentoets tegemoet!

De Medisch rekentraining overtrof alle verwachtingen. Heb een zeer goed beeld gekregen van de meerwaarde om me hier verder in te verdiepen en toe te gaan passen

Gabriëlla van Dijk

Al jaren helpen wij verzorgende en verpleegkundige aan meer rekenvaardigheden om de (cito)toets medisch rekenen te behalen.


In die tijd hebben we gemerkt dat verzorgende en verpleegkundige zich blindstaren op het gene dat ze op school hebben geleerd. Want hoe je het op school uitgelegd hebt gekregen klopt toch?


Dat is echter niet altijd de meest logische aanpak. Wanneer je na school de behandelde stof nog steeds niet goed begrijpt! Dit kan natuurlijk verschillende redenen hebben maar het is wel handig dat je de stof goed tot je hebt genomen, want het kan tenslotte mensen levens kosten als dat je niet doet.

Wist je dat je jouw ‘rekenvaardigheden ’ (en daarmee kans van slagen) soms letterlijk binnen een dag kunt verdubbelen?

null


8

Jaar ervaring

1.156

Tevreden Klanten

6.582

PDF-Downloads

*uitstekend!
“In het verleden scoorde ik super slecht voor rekenen! Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen door het maken van jullie oefentoetsen met uitleg. Het is echt waar dat door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden je veel beter scoort.”
profiel foto

-           Karin Vermeer

* Oppepper
” De rekentoets pabo training is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op de rekentoets”
profiel foto
-          Linda Verbeek
*Korte bedankje
“ Beste Frank, wil je kort bedanken. Ik heb vorige week de rekentoets van de pabo gehaald . Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”
profiel foto
-           Stefan Janssen
medisch rekenen oefenbladen

Profiteer nu van de GRATIS oefenbladeren!

    Download gratis deze oefenbladeren. Krijg meer zelfvertrouwen in de toets en vergroot je kans op slagen!