Video Aspect Ratio: 4:1

De Medisch rekentraining met een Slagingspercentage van 93%

In dit exclusieve programma krijg jij de zekerheid dat jij op de snelste manier jouw rekenvaardigheden naar een ongekend hoog niveau gaat tillen!

8+
Jaar ervaring
1.156+
Tevreden klanten
6.582+
PDF-Downloads

Vergroot nu jou skillset!

Krijg zekerheid dat jij op de snelste manier jouw reken skills naar een ongekend hoog niveau gaat tillen!

Professionele Medische Rekentraining.

Krijg toegang tot onze professionele training die jouw reken skills omhoog gaat tillen!

Sneller groei!

Doordat je bewust wordt waar je mee bezig bent ga je sneller leren en groeien.

De Medisch rekentoets is best spannend. Er hangt veel vanaf. Namelijk je opleiding. Als je de Medische rekentoets niet haalt mag je helaas niet doorgaan met de opleiding. Wist je dat 70% procent van de leerlingen de toets niet haalt?

Stel je eens voor…


 • dat je bij de 30% hoort die het wel haalt?
 • hoe jij anderen ziet stressen en falen, terwijl jij fluitend door de rekenonderdelen komt.
 • hoe jij anderen ziet stressen en falen, terwijl jij fluitend door de rekenonderdelen komt.

Wil jij dat ook?

Lees dan verder om te zien hoe jij dit gemakkelijk kunt bereiken!

online medisch rekenen
“In het verleden scoorde ik super slecht voor rekenen! Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen door het maken van  jullie oefentoetsen met uitleg. Het is echt waar dat door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden je veel beter scoort.
- Karin Vermeer
” De medisch reken training is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op de medisch rekentoets”
- Linda Verbeek

De meeste studenten krijgen bij het idee dat ze een test moeten afleggen al last van spanningen of zelfs stress. Dit is logisch omdat je natuurlijk niet weet wat je te wachten staat. Bij de Medisch rekentoets staat er ook wat belangrijks op het spel.

 • Je moet de toets afleggen maar je weet niet waar je moet beginnen.
 • Je vindt het spannend omdat je opleiding op het spel staat.

 • Je hebt geen of weinig voorbereidingsmaterialen gekregen.
 • Je bent maar gaan Googelen om je op je eigen manier voor te bereiden.
 • Je weet niet wat je te wachten staat.
 • Je wilt je goed voorbereiden maar je weet niet hoe je dit moet doen.
 • Je bent nog niet begonnen met oefenen omdat je geen of onvoldoende oefenmateriaal hebt.

De afgelopen jaren is de website Medischrekenenoefenen.nl uitgegroeid tot de autoriteit op het gebied van verpleegkundige toetsen. Medischrekenenoefenen.nl heeft een programma gemaakt dat je gaat helpen. Ongeacht welk niveau je hebt met rekenen. 

Onze Medisch Rekentraining Voor Jou!

 • In dit programma krijg jij de zekerheid dat jij op de snelste manier jouw rekenskills naar een ongekend hoog niveau gaat tillen!
 •  Met onze training ervaar je geen onzekerheid meer tijdens het maken van de toets. Dat komt omdat je waardevolle informatie, oefeningen en tips krijgt die voor iedereen te begrijpen zijn.
 • Verder ga je een persoonlijke groei ervaren. Doordat je je bewust wordt waar je mee bezig bent ga je sneller leren en groeien. Na het volgen van dit programma is het onmogelijk om nog te falen.
 • Je hoeft alleen maar de stappen te zetten die jou daar gaan brengen. Deze medisch reken training bevat al die stappen! Jij hoort straks bij die 30% die het wel gehaald heeft!
 • We hebben de afgelopen jaren duizenden studenten geholpen met het bereiken van hun doel. Dit doen we met oefeningen, informatie, video’s, uitleg en tips.

De Medisch Rekentraining overtrof alle verwachtingen. Heb een zeer goed beeld gekregen van de meerwaarde om me hier verder in te verdiepen en toe te gaan passen

Nona Manis

Boost Je Rekenvaardigheden Naar Een Ongekend Hoog Niveau Met De Medisch Rekentraining

medisch rekenen training

Medisch Rekentraining

Je krijgt toegang tot onze professionele training die jouw rekenskills naar een ongekend hoog niveau brengt. De Medisch rekentraining deel 1 van de Medisch rekentest bevat de onderdelen: medische test Deel-A Taaltest, Capaciteitentest, Fysieke vaardigheidstoets met daarbij nog sub-onderwerpen. Waar alles uitgebreid staat uitgelegd + antwoorden en tips

medisch rekenen bok

Medisch Rekentraining Deel-2 

In dit Medisch rekentraining leggen wij je uit hoe je jouw doelen en wensen op een krachtige manier kunt formuleren. En we gaan jou leren hoe jij ervoor zorgt dat je jezelf aan jouw doel verankert. Op deze manier laat jij je door niets meer tegenhouden en ga je met 200% inzet, zonder moeite, aan de slag met de voorbereiding voor de rekentoets pabo.
memmership levenslang

Bonus 1: Levenslange lidmaatschap + Coaching via email

De Medisch rekentraining heeft een ‘eens-een-klant-altijd-een-klant’-principe. Bij aankoop van de wiscat training betaal je nooit meer voor het programma en ben je voor heel je leven verzekert van onze updates. Wat we ook aanbieden is coaching via email. Daar heb je ook onbeperkt toegang tot. Hier kun jij je persoonlijke situatie aan ons voorleggen en zullen we gratis adviseren.


(T.w.v €59,-)

Meer informatie

Direct aan de slag!

Na je bestelling krijg je direct toegang tot de training. Hier vind je videotraining, uitleg, oefeningen, antwoorden en tips. Je kunt de training met al je toestellen benaderen, of het nu een laptop, pc, tablet, mobiel of smartphone is.

Kortom je kunt binnen nu en enkele minuten al beginnen met leren, ongeacht op welk toestel je zit!

Gratis bonussen t.w.v. €108,00 als je nú beslist!

IQ test

Bonus 2: IQ-test

Bij de Medisch rekentraining krijg je ook een gratis IQ-test. Met het maken van de IQ-test leer jij jou valkuilen!mindset training

Bonus 3: Medisch Mindset training

In dit GRATIS wiscat mindset training leggen wij je uit hoe je jouw doelen en wensen op een krachtige manier kunt formuleren. En we gaan jou leren hoe jij ervoor zorgt dat je jezelf aan jouw doel verankert. Op deze manier laat jij je door niets meer tegenhouden en ga je met 200% inzet, zonder moeite, aan de slag met de voorbereiding voor de rekentoets pabo.


(T.w.v €49,-)

community

Medisch Reken Community

Ik wil weten dat….

….. de community met alle leden een stok achter de deur zijn, zodat jij op een praktisch toepasbare manier je doel bereikt.

….. alle vragen gesteld mogen worden op het forum en dat hulp altijd klaar staat.

….. je niet alleen bent! Ervaringen van gelijkgestemden zijn goud waard en kunnen je net dat extra steuntje in de rug geven.

huddle app

Medisch Reken App

Je kunt de medisch reken Coaching programma ook via de telefoon volgen! Met de huddle app kun je ons trainingen, coaching, resources  en community simpel benaderen via de app. Dit geeft de beste mobile ervaring die er mogelijk. Je kunt overal makkelijk bij en je hebt alles in je handpalm om met succes je medisch rekenen onder controle te krijgen en uiteindelijk te verslaan. Met de app hebben we ons best gedaan om je een unieke tool te geven die relevant werkt.  

Je 'investering'

De vraag die we van veel mensen krijgen is de volgende: hoeveel gaat me dit nu kosten? Maar volgens mij is de vraag: wat zou het jou waard zijn? Hoe zou het voor jou zijn om niet meer informatie op te hoeven zoeken? Maar dat je voor alle onderdelen nu een kant-en-klare oplossing hebt?


De komende 3 dagen 50% korting.

(Dit is een 3 daagse aanbod.
Wanneer je na 3 dagen de pagina verlaat word prijs verhoogd naar € 79,-)

MAAR NU SLECHTS € 37,-

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Krijg nu direct toegang!Ja, ik wil gebruikmaken van het aanbod en ontvang direct toegang tot de volledige training + alle bonussen!


medisch reken pakket

 • Ik begrijp dat ik na betaling direct toegang krijg tot onze unieke Medisch reken training met de meest moderne oefeningen, tips en technieken.
 • Ik begrijp dat door vandaag actie te ondernemen ik de lage prijs van € 37,- ipv € 79 OF € 147 betaal.
 • Ik weet dat ik een 30 dagen 100% ‘niet goed geld terug’-garantie heb.
profiel foto

“ Beste Clayton, wil je kort bedanken. Ik heb vorige week de medisch toets gehaald . Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen

Met ons 30 dagen 100% niet goed geld terug garantie

 • Mocht je binnen 30 dagen om welke reden ook besluiten dat dit product niet voor jou geschikt is dan krijg je 100% van je geld terug
 • Het enige wat je hoeft te doen is een mailtje sturen. Je krijgt als het ware 30 dagen de tijd om de trainingen gratis te bekijken en gebruiken

Twijfel je nog?

Geen risico met onze 30 dagen ‘niet goed geld terug’-garantie!

50% KORTING

De komende 3 dagen heb ik een speciale aanbieding voor jou.

Je kunt nu mijn product met 50% KORTING uitproberen!


Je hebt mijn PDF met oefeningen gedownload omdat je wilt slagen voor de medisch rekentoets. Nu kunnen de oefeningen  je zeker helpen, maar hoe zou je het vinden als nu direct toegang zou krijgen tot een medisch rekentraining, coaching via email en een IQ test.

Lees hieronder meer :)

Meest gestelde vragen


Zitten er bij de testen ook antwoorden met uitleg?

We hebben bij alle vragen een duidelijke uitleg gemaakt. Op deze manier krijgt elke vraag een duidelijke uitleg.


Is dit ook geschikt voor mijn niveau van rekenen?

Voor de medische rekentoets wordt er niet gewerkt met niveaus. De nationale medisch rekentoets is ook maar een niveau. Alle studenten doen dezelfde toets die voor iedereen een andere uitslag heeft.


Hoelang kan ik dit pakket gebruiken?

De medisch reken training is levenslang geldig, inclusief alle updates.


Krijg ik iets opgestuurd?

Je krijgt van ons geen post. Je kunt de gehele training online volgen op het apparaat van je keuze.


Kan ik makkelijk terugvinden wat ik nodig heb?

Ja! Hoewel het om een totaalpakket gaat is het zo gestructureerd dat alles eenvoudig te vinden is.


Zitten er ook tips en trucs bij voor de toets?

Ja zeker! We geven waardevolle informatie met uitleg en tips!

P.P.P.S Wat ga je doen? Je hebt 3 opties:


 1. Deze pagina verlaten zonder enige actie.
 1.  Op zoek gaan naar andere trainingen en testen die veelal onduidelijk, incompleet en duurder zijn.
 •  Je besluit het pakket 30 dagen lang uit te proberen voor € 57,- om daarna nooit meer een cent te betalen voor de medisch reken trainingen.

LET OP:

Dit aanbod is NU geldig en vervalt op zeer korte termijn!